Number one for English language teachers

Om onestopenglish

Mer enn 9,000 ressurser – læreplaner, oppgaveark, lytte- og video-opptak og flash-kort: onestopenglish er verdens ledende webside for engelsklærere.

Onestopenglish er en webside for engelsklærere som utgis av Macmillan Education, som er ett av verdens ledende undervisningsforlag.

Onestopenglish er full av stoff for engelsklærere, skrevet og bearbeidet av våre engelsklærere og redaksjonsteam. Stoffet deles inn etter hovedområder, f.eks. Grammatikk og Vokabulær, Business, English for Special Purposes, Eksamensforberedelse, Barn, osv. Uansett hva du er på jakt etter vil du lett finne frem. 

Brukere av onestopenglish kan bli medlem av  Lærerværelset, vårt abonnentområde som inneholder ekstra ressurser og bonusstoff.

Meld deg på, og du får:

  • Adgang til hele databasen, med over 9,000 ressurser du kan søke deg frem til på alder, nivå og språkfokus
  • Regelmessig abonnementservice, med nytt stoff hver uke
  • Nyhetsoppgaver hver uke fra Guardian Weekly
  • Digert utvalg av lyttestoff og podcast, med lettvinte undervisningsplaner.
  • Massevis av sanger, leker, spill, video og flashkort for barn, såvel som våre underholdene fonetikk-serie, Onestop Phonics
Uansett hva slags elever du underviser – barn, ungdom, voksne eller forretningsfolk – er onestopenglish det eneste du trenger som engelsklærer.

Og til bare 53 euro er onestopenglish den rimeligste ressurssiden du vil finne på nettet.Hvem bruker onestopenglish?
Hvordan kommer jeg inn i Lærerværelset?
Kan skoler abonnere?
Hvor mye koster Lærerværelset?
Hvordan kan jeg betale?
Kan jeg betale med norske kroner?

Anchor Point:1Hvem bruker onestopenglish?

Vi har over 700,000 registrerte brukere i over 100 land verden rundt. Onestopenglish passer til alle slags engelsklærere.

Onestopenglish tilbyr kvalitetsressurser du kan stole på. Med alt lærerstoffet følger klare, enkle lærerark. Stoffet er selvstendig og gir deg alt du trenger til en undervisningstime. Det fins både britisk og amerikansk engelsk, og alt stoff er klart merket med alder og nivå, med massevis av stoff til etthvert alderstrinn og nivå. 

Anchor Point:2Hvordan kommer jeg inn i Lærerværelset?

Klikk på hvilket som helst område eller ressurs som har en gullnøkkel, og du vil kunne abonnere på Lærerværelset. Når du har abonnert logger du bare inn for å få adgang til tusenvis av oppgaveark og annet stoff. Du kan også abonnere på vegne av skolen eller lærestedet ditt – se nedenfor. Abonner nå.

Anchor Point:3Kan skoler abonnere?

Hvis du vil kjøpe et abonnement for skolen eller lærerstedet ditt kan du dra fordel av en rabatt for flere brukere. Se prislisten for læresteder her.

Læresteder verden rundt abonnerer på onestopenglish. Tilbakemelding fra abonnentene våre viser at onestopenglish anses som et vesentlig del av deres professjonelle utvikling, som en lettvint måte å integrere forskjellige medier og undervisningsteknologi inn i undervisningen deres, og som en uunnværlig kilde av ekstrastoff.

Anchor Point:4Hvor mye koster Lærerværelset?

Lærerværelset koster £42 (GBP) for 12 måneders adgang for en enkeltbruker. Du kan også abonnere i euro (€53) og US-dollar ($68). Vi kan også tilby abonnement for skoler - se prislisten for lærested i pund, euro og dollar.

Anchor Point:5Hvordan kan jeg betale?

Vi godtar Visa, Mastercard, Maestro, og American Express. Du kan nå også betale med PayPal, den sikre online betalingstjenesten. Hvis siden ikke godtar kortet ditt, vennligst ta kontakt med oss her.

Anchor Point:6Kan jeg betale med norske kroner?

Betalingstjenesten vår vil trekke tilsvarende £42 fra kontoen din i lokalvalutta etter dagens kurs. Du kan også betale med enten US-dollar ($) eller euro (€). Til veiledning kan du sjekke beløpet som vil trekkes fra kontoen din her. (NB dette er kun til veiledning og garanteres ikke av onestopenglish.)

  • Share

Powered by Webstructure.NET

Access denied popup